fbpx

Ovo je priča o nama...

O restoranu...

Već peta generacija porodice Nikolić koja se bavi ugostiteljskim poslom garantuje Vam vrhunsku uslugu bez obzira na vaše potrebe i prilike. Spremamo tradicionalna jela po receptima naših starih, specijalitete sa roštilja, domaća peciva i pite i različite torte i kolače.
Staru srpsku kuhinju iz perioda između dva svetska rata obogatili smo majstorijama francuskih i italijanskih kuvara za potpuni užitak.

Jedan od bisera grada Novog Sada, sa dve odvojene sale i različitim stilom muzike u isto vreme! Petak i nedelja su rezervisani za jazz, a tamburaši svaki dan. Hrana je veličanstvena, osoblje vrhunsko i jedinstveni enterijer. Obavezno posetiti!
Siniša M.
Gost
Muzika

Restoran Sokače

Sokače vri od žamora ljudi i živi kao da ovde postoji celu epohu. Nepretenciozno mesto i skromno zdanje nisu slučajno odabrani. Iza ovog izbora stoji životna filozofija i vekovna ugostiteljska tradicija. Atmosfera srpske varoške mehane koja je tih davnih godina osnovana u Zaječaru pod nazivom “Dva brata”, dugo potom je bila najvažnije mesto društvenog života, matrica na kojoj je izgrađena atmosfera Sokačeta. Osim starinskog ambijenta, u temeljima ove tradicije stoji ideja o ljudskoj jednakosti. Kafana je mesto u kojoj ne postoje klasne, niti bilo koje druge razlike, dobrodošli su svi dobronamerni na gurmanluk, čašicu razgovora…
Po tradiciji srpska kafana je mesto gde se dobro i obilno jede. Za filozofiju obedovanja zaduženi su vlasnici koji su svoj stav saželi u tri pitanja i jedan odgovor.

…Šta je za nas hrana? … Put ka zdravlju? … Nešto, reda radi?
Nipošto!
Za nas je hrana svečanost, uživanje, radost

WIne
Pusti video zapis
Days
Hours
Minutes
Seconds

do 22. godišnjice postojanja restorana Sokače